Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Elise napisał:
WujekJanek napisał:
A czemu miala by nie zazadac? Nalezy jej sie jak psu buda.
Alez ja wcale nie krytykuje twojej wypowiedzi. Przytaczam jedynie dodatkowy plus bycia pracodawca (do tych wymienonych przez ciebie).

Alez ja wcale tak tego nie odebralem. Spoko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Monika Radek Klesińscy
(MonikaRadekKlesinscy)
Nowicjusz
Macie problemy widze .

jezeli ktos bedzie potrzebowal pomocy chetnie wytlumacze jak dokonac wszelkich formalnosci z tym zwiazanych...

tylko jedna osoba ze wszystkich udzielima mi odpowiedzi i pomocy konkretnie.

reszta albo przesmiewki albo dowalenie, no nic Polacy nigdy sie nie zmienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
To nie wynika z tego, ze ktos chce dla Was zle.

Spytaliscie o opinie i killka osob napisalo co mysli. Jedni wprost, inni ironicznie, ale kazdy napisal to, co mysli. W wiekszosci ludzie ktorzy przerabiali wasze dzisiejsze problemy lata temu.

A teraz Wy macie pretensje o to, ze poza jedna osoba kazdy napisal szczerze co mysli zamiast Wam przytakiwac.

No wiec nastepnym razem nie piszcie ze szukacie opinii, tylko ze macie pomysl i potrzebujecie grupy wsparcia.

Tak czy inaczej zycze powodzenia, naprawde szczerze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Monika Radek Klesińscy
(MonikaRadekKlesinscy)
Nowicjusz
WujekJanek napisał:
To nie wynika z tego, ze ktos chce dla Was zle.

Spytaliscie o opinie i killka osob napisalo co mysli. Jedni wprost, inni ironicznie, ale kazdy napisal to, co mysli. W wiekszosci ludzie ktorzy przerabiali wasze dzisiejsze problemy lata temu.

A teraz Wy macie pretensje o to, ze poza jedna osoba kazdy napisal szczerze co mysli zamiast Wam przytakiwac.

No wiec nastepnym razem nie piszcie ze szukacie opinii, tylko ze macie pomysl i potrzebujecie grupy wsparcia.

Tak czy inaczej zycze powodzenia, naprawde szczerze.

ja nie pisalem ze potrzebuje opinii tylko konkretnego rozwiazania problemu .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
MonikaRadekKlesinscy napisał:ja nie pisalem ze potrzebuje opinii tylko konkretnego rozwiazania problemu .
To właśnie inaczej, nazywa się opinią tak pozytywna jak i negatywną.
Nawet doradca handlowy, opiniuje jedynie takie lub inne przedsięwzięcie gospodarcze.
Każdy ma inne doświadczenie zawodowe w temacie, który poruszyłaś na forum.
Nie ma złotego środka.
Mogę się założyć o Jedno ÅRE, że nie minie rok, a będziecie skomlić na różnych forach o pomoc, ponieważ nieuczciwi pracodawcy nie zapłacili za was należnych składek skarbowych i ubezpieczeniowych i macie kłopoty fiskalne.
Dawano wam przykłady, byście postawili się w pozycji wynajmującego pracownika od mopa i tak dalej, to z wielką obrazą, wyśmialiście taką sytuację.
Teraz też jesteście zadufani w swoim osądzie innych.
Niemniej to wasze niezbywalne prawo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Monika Radek Klesińscy
(MonikaRadekKlesinscy)
Nowicjusz
Remigrant napisał:
MonikaRadekKlesinscy napisał:ja nie pisalem ze potrzebuje opinii tylko konkretnego rozwiazania problemu .
To właśnie inaczej, nazywa się opinią tak pozytywna jak i negatywną.
Nawet doradca handlowy, opiniuje jedynie takie lub inne przedsięwzięcie gospodarcze.
Każdy ma inne doświadczenie zawodowe w temacie, który poruszyłaś na forum.
Nie ma złotego środka.
Mogę się założyć o Jedno ÅRE, że nie minie rok, a będziecie skomlić na różnych forach o pomoc, ponieważ nieuczciwi pracodawcy nie zapłacili za was należnych składek skarbowych i ubezpieczeniowych i macie kłopoty fiskalne.
Dawano wam przykłady, byście postawili się w pozycji wynajmującego pracownika od mopa i tak dalej, to z wielką obrazą, wyśmialiście taką sytuację.
Teraz też jesteście zadufani w swoim osądzie innych.
Niemniej to wasze niezbywalne prawo.
''

NIE WIEM w kazdym badz razie dla Mnie opinia to opinia a odpowiedz na pytanie to odpowiedz, chcialem odpowiedzi a nie rozczulania czy to sie oplaca czy warto czy sramto.

, a z tym skomleniem to raczej nie ma opcji bo co miesiac moja zona bedzie otrzymywala faktore badz cos w tym stylu z wszelkimi oplatami, wiec prawdopodobienstwo ze ktos nas oszuka bedzie raczej znikome
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Monika Radek Klesińscy
(MonikaRadekKlesinscy)
Nowicjusz
chcialbym juz zakonczyc ten temat bo sprawa juz zakonczona i rozwiazana, Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok